Tekemällä oppii. Teknologia-alan työpaikat ovat tärkeitä oppimisympäristöjä. Työnantaja etsii tekeviä ja motivoituneita työntekijöitä. Työssäoppiminen voi olla avain palkkasuhteeseen ja oppisopimuksen solmimiseen opintojen loppuajalle.

Ohjaus on yhteistyötä. Työpaikalla opitaan ammattilaisten ohjauksessa. Opettaja on tiiviisti yhteistyössä mukana ja varmistaa osaamisen kertymisen.

Teknologia-ala työllistää. Tulevaisuuden osaajat saavat työpaikalla oppiessaan hyvät mahdollisuudet työllistyä pidemmäksikin aikaa. Valmistumisen jälkeen voi opiskella lisää oppisopimuskoulutuksena, vaikka uudelta alalta.  Tulevaisuudessa työntekijöillä on monia ammatteja ja osaamisaloja.

Katso kolmen videon sarja aiheesta.

Ohjaus on yhteistyötä! Työpaikalla opitaan ammattilaisten ohjauksessa – opettaja tiimissä mukana.

Teknologia-ala työllistää! Tulevaisuuden osaajat saavat työpaikalla oppiessaan jalkaa oven väliin …

Tekemällä oppii! Teknologia-alan työpaikat ovat tärkeitä oppimisympäristöjä.

Postaaja: Pauliina Merikivi

Videot: Tomi Glad