Sari Kallio vaihtoi vakuutukset ompeluun ja kankaisiin.

Sataedusta artesaaniksi keväällä 2018 valmistuva Sari Kallio suunnittelee ja ompelee sisustustekstiilejä sekä tekee keittiösuunnitelmia. Tavoitteena on oma yritys.

 

Heti opintojen alussa artesaaniopiskelijoilta tiedusteltiin heidän mahdollista kiinnostusta yrittäjyyteen, ja Sarin tavoin kiinnostuneita alettiin kannustaa ja tukea.

– Liityin heti mukaan Sataedun Satapro-osuuskuntaan. Toivon sen auttavan matkaani kohti yrittäjyyttä. Myös satakuntalainen ALL IN -yrityskiihdyttämöhanke on antanut lisää vauhtia suunnitelmiini.

– Sain hankkeen kautta itselleni oman mentorin, lehtori Teija Österlundin, jolla olen voinut testata omia ideoitani ja vastaavasti olen saanut häneltä runsaasti vinkkejä ja kannustusta. Osallistuin myös hankkeen Porin Puuvillassa marraskuussa järjestämään Pop up -yritystapahtumaan.

Puhe sisustustuotteiden suunnittelusta ja valmistuksesta sekä huoneiden stailauksesta saa Noblesse-keittiöitä suunnittelevan kädentaitajan syttymään.

Remontissa usein myös tekstiilit menevät uusiksi

– Yritysideani on tarjota keittiötä remontoiville kokonaisvaltainen palvelu, sillä remontin jälkeen usein myös keittiön tekstiilitkin halutaan uudistaa.

–  Kun remontti on täysin valmis ja keittiö on komeimmillaan, niin silloin myös muut huoneet saattavat näyttää tarvitsevan pientä piristystä. Silloin esimerkiksi olohuoneen tai makuuhuoneen ilme uudistuu helposti uusilla verhoilla ja tyynyillä.

Opiskelun ja keittiösuunnitelmien lisäksi Sari Kallio sisustanut Sataedun MeWet-hankkeen esteettömän älykodin. Monien töiden lisäksi tulevan yrittäjän haaveena oma sisustusmallisto.

Mewet kodin sisustus tästä linkistä 

HUOM! Koulutukseen haku keväällä 2018. Käy katsomassa koulutuskuvaus:  Artesaani, osaamisalana sisustus

 

rahoittajalogot