Parhaat osaajat 2019 on julkaistu ja saatavilla Sataedun toimipaikoissa.

Edellisestä lehdestä on vierähtänyt vuosi. Vuodessa on tapahtunut valtavasti asioita. Lehteen olemme nostaneet joitakin kärkiä. Tulevana lukuvuotena juttujen aiheista voi lukea myös täällä Virtaan-kanavallamme.

Viime vuodet ammatillisen koulutuksen parissa ovat olleet vauhdikkaita, välillä jopa haastavia. Tulevilta vuosilta voisimme toivoa mahdollisuutta keskittyä pysyvän kehittämiseen.

Toivon myös, että meidän arkista aherrustamme ohjaavat motivaatio kehittää ja tehdä työtämme parhaalla mahdollisella tavalla.

Verkostot, kumppanuudet, kumppaniorganisaatiot, työparit ja yrityselämä ovat Sataedun menestyksen kulmakiviä. Tässä yhteistyössä olemme jo onnistuneet.

Meitä kuullaan,
meidät halutaan kumppaneiksi
ja olemme monessa edelläkävijöitä.

Teemme ennakkoluulotonta työtä yhteisen hyvän eteen ja tuloksia syntyy niin kansallisesti kuin kansainvälisesti.

Ihmettelyn avulla parannamme kykyä
valmistautua tulevaan.

Itse ihmettelin ympäröivää maailmaa menneen kevään aikana. Ihmettelimme myös yhdessä elinkeinoelämän kanssa ja piirsimme tulevien vuosien ääriviivoja osaamistarpeiden näkökulmasta. Ennakointi antaa mahdollisuuden havaita suuntaa, mutta totuutta se ei kerro. Maailmaa muuttuu yhdessä tekemällä.

Tehdään yhdessä pitkäjänteistä arkityötä ja rakennetaan kokeilukulttuuria, joka tuo työhömme sopivasti rohkeutta.

Toivon, että meidän arkista aherrustamme ohjaavat motivaatio kehittää ja tehdä työmme parhaalla mahdollisella tasolla. Työssämme tarvitaan positiivista asennetta uuden oppimiseen ja arkisten haasteiden voittamiseen. Työtämme vahvistaa itseluottamus ja usko omaan tiimiin sekä vastuullisuus jokapäiväisessä tekemisessä.

Toivon kaikille innostusta oman arjen kehittämiseen ja antoisaa tulevaa lukuvuotta!

IMG_20190624_144422

Tuomas Mäki-Ontto
koulutusjohtaja

#parhaatosaajat-lehti julkaistiin 1.8.2019 Sataedun henkilöstöpäivässä ja on saatavilla Sataedun toimipisteissä.